13 بهمن 1393 - 11:12
شناسه خبر: 1899
نسخه چاپی
اشتراک گذاری
نانوایان به هیچ عنوان از افزودنی غیرمجاز استفاده نمیکنند
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی با بیان اینکه در حال حاضر نانوایان سنتی به هیچ عنوان از افزودنی های غیر مجاز استفاده نمیکنند، گفت: استفاده از ??? گرم جوش شیرین در ??? کیلو آرد آن هم در نان های بربری، لواش و تافتون بلامانع است.
به گزارش پایگاه خبری کانون انجمنهای صنفی صنایع غذایی ایران، محمدرضا نظر نژاد با تکذیب استفاده از افزودنی های غیرمجاز در نان های سنتی، اظهار داشت: در 12 سال گذشته برخی نانوایان در تولید نان های ماشینی از جوهر قند برای نرم کردن خمیر استفاده می کردند اما به ندرت و با عدم استقبال مردم از این نانها، این کار متوقف شده است.
وی با اعلام اینکه در حال حاضر نانوایان سنتی به هیچ عنوان از افزودنی های غیر مجاز استفاده نمیکنند، افزود: استفاده از 100 گرم جوش شیرین در 100 کیلو آرد آن هم در نان های بربری، لواش و تافتون بلامانع است و نانوایان برای قوام بیشتر خمیر از آن استفاده می کنند، اما در نان سنگک به هیچ عنوان جوش شیرین استفاده نمی شود.
رئیس اتحادیه نانواییهای سنگکی اضافه کرد: هم اکنون آرد توسط دستگاهها تخمیر شده و به هیچ عنوان احتیاجی به افزودنیها ندارد.
منبع: تسنیم